Mw. C. vd B, 37 jaar:

“Tijdens mijn zwangerschap heb ik erg veel last gehad van mijn onderrug. Na al een aantal behandelingen en heel consequent mijn geleerde oefeningen doen, was ik van de pijn in mijn onderrug af. Ook de verschillende tiltechnieken die mij zijn aangeboden, hebben mij ontzettend geholpen tijdens mijn zwangerschap!

Ook na mijn zwangerschap heb ik veel baat gehad bij de diverse oefeningen tegen de pijn aan mijn stuitje. Nu gaat het gelukkig heel erg goed. Als ik weer eens last heb van mijn stuitje, doe ik de geleerde oefeningen en voel ik de pijn vrij snel wegtrekken.”

Hr. H.B. 48 jaar:

“Jarenlang heb ik getobd met pijn onder in mijn rug, vooral bij opstaan en bij het bukken. Bij veel verschillende therapeuten geweest, wat tijdelijk hielp. Tot iemand mij enthousiast vertelde over Mensendieck. Ik had er nog nooit van gehoord. Nogal sceptisch, toch maar een afspraak gemaakt. Ik had niks te verliezen. Maar: wat een verademing! Hier leerde ikzelf wat aan mijn rugklacht te doen. Er werd mij goed uitgelegd hoe mijn lichaam werkte en wat ik consequent fout deed bij het opstaan en het bukken. Door mij hiervan bewust te worden en doordat Jane mij heeft geleerd hoe ik dat moest veranderen, heb ik geen rugklachten meer. Ik sport weer en doe elke dag mijn oefeningen om mijn lichaam in goede conditie te houden”.

Mw. W.S. 52 jaar:

“Ik ben 4 maanden bij Marjan onder behandeling geweest met reuma- en heupklachten. Hierdoor kon ik moeilijk afstanden lopen vanwege krachtsvermindering in mijn been/heupspieren. In deze periode heeft zij een doeltreffend trainingsprogramma voor mij opgesteld. Door haar deskundigheid en mijn zelfdiscipline kan ik nu veel beter lopen en is de kracht in mijn spieren aanzienlijk toegenomen. Het resultaat is beter dan na al die fysiotherapie-behandelingen.

Ik heb op mijn vakantie lekker kunnen slenteren door de mooie straatjes in Rome. Ik ben trots op het resultaat en wil Marjan hiervoor ontzettend bedanken. Ik ben een zeer tevreden patient!

Mw. D.B. 75 jaar:

Ik kom al jaren bij oefentherapie-Mensendieck, voor het doorbewegen van mijn gewrichten omdat ik reuma heb. Nu heeft mijn therapeut Marjan pas cursus Dry Needling gevolgd. Zij heeft mijn bil met hele dunne naaldjes behandeld. Nu heb ik geen pijn meer in mijn been en bil. Ik kon er moeilijk op staan en liep zelfs ‘mank’. Fantastisch. Het was een klein beetje gevoelig, maar als het niet behandeld zou zijn, had ik nog veel meer pijn.