De therapeuten/het team

IMG_5164 bewerkt JPG

Jane Peterzon

Afgestudeerd in 1988
Kwaliteitsregisternummer: 69900926093

Ik werk nog steeds met heel veel plezier als oefentherapeut Mensendieck. In de loop der jaren heb ik me steeds meer verdiept in de oorzaak van de klachten en daarvoor aanvullende cursussen/opleidingen gedaan. Immers, een klacht ontstaat (bijna) nooit alleen! Vaak is er een (langdurige) geschiedenis aan voorafgegaan, wat ook belangrijk is om mee te nemen in de behandeling. Denk aan langdurige stress, verkeerde houding, verkeerd eten. Daarom heb ik me gespecialiseerd in chronische pijn en vermoeidheid en slaapproblemen. Onlangs ben ik begonnen met de opleiding tot orthomoleculair voedingscoach, want ook gezonde voeding speelt een belangrijke rol in een gezond lichaam.

Marjan Zwetsloot

Marjan Zwetsloot

Afgestudeerd in 1993
Kwaliteitsregisternummer: 4900882693

Al jaren werk ik met heel veel plezier en passie in onze praktijk. Naast de klacht staat voor mij de mens centraal. Elk jaar doe meerdere nascholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ik werk veel met dry needling en fascie therapie. Mijn andere interessegebieden zijn slaap- en ademhalingsproblemen en hernia’s. Ik heb onlangs de opleiding tot orthomoleculair voedingscoach afgerond. Voeding en suppletie kan een positieve invloed hebben op lichaam en geest. Ik verkoop daarom supplementen in mijn praktijk.

Vergoedingen/tarieven

Zitting oefentherapie € 38,00
Zitting oefentherapie aan huis € 55,00
Eenmalig consult incl. brief naar arts € 60,00
Niet nagekomen afspraak * € 28,50
* Afspraken kunnen tot 24 uur voor het afgesproken tijdstip kosteloos worden afgezegd via telefoon, mail of app.

Vergoedingen: Oefentherapie Mensendieck wordt door iedere zorgverzekeraar vergoed uit de aanvullende verzekering. Bent u onder de 18 jaar, dan worden 18 behandelingen uit de basisverzekering vergoed. Kijkt u altijd uw eigen polisvoorwaarden goed na. Immers heeft elke verzekering zijn eigen voorwaarden.
De vergoeding van onze therapie gaat niet af van uw eigen bijdrage, mits uw aandoening niet op de “chronische lijst” voorkomt.